04 Mayıs 2011 11:58

Tüzel, Sefaköy'de Kadınlarla buluştu

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel, Sefaköy’de Kürt ve Türk kadınlarla buluştu. Tüzel, demokrasi mücadelesinde en önde yer alan kadınların desteğinin bu süreçte çok önemli olduğuna dikkat çekti.Emek, Demokrasi ve Özg&

Tüzel, Sefaköy'de Kadınlarla buluştu
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel, seçim bölgesinde çalışma yürütecek kadınlarla buluştu. Toplantıya Sefaköy, Küçükçekmece, Esenyurt, Avcılar gibi bölgelerde çalışma yürüten kadınlar katıldı. Tüzel, Türk ve Kürt kadınlarının mücadelesinin seçim çalışmasına da örnek olacağını vurguladığı konuşmasında “AKP iktidarını mutlaka durmak zorundayız” dedi.

Sefaköy’de düzenlenen toplantıya aralarında Barış ve Demokrasi Partisi İl Kadın Meclisi’nden Neslihan Güner, BDP İl Yöneticisi Nural Doğan ve Emek Partisi Kadın Bürosu’ndan Devrim Avcı’nın da olduğu onlarca kadın katıldı.

İlk sözü alan Neslihan Güner Kürtçe ve Türkçe yaptığı konuşmasında Kürt sorununda demokratik çözüm mücadelesinde Kürt kadınlarının, annelerinin aldığı rolün önemine değindi.

Daha sonra söz alan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel de Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nu oluşturarak Türk ve Kürt emekçilerinin ellerini birleştirdiklerini vurguladı.

Tüzel’in konuşmasının ardından söz alan kadınlar seçim çalışması ile ilgili soru ve önerilerini paylaştı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bozlak gazeteciler ile buluştu

SONRAKİ HABER

‘Süpürge’ bugün uçuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...