22 Nisan 2013 07:33

Tutuklulardan Akil İnsanlara 'Bizi de dinleyin' çağrısı

PAJK’li tutuklular Akil İnsanlar Komisyonu’nun çalışmalarını eksikliklerine rağmen değerli bulduklarını belirtirken, komisyonun cezaevlerinde başta siyasi tutukluklar olmak üzere tüm tutsaklara süreci anlatması ve görüşlerini alması için çağrı da bulundu.Cezaevlerindeki PAJK’li tutuklular çözüm s&

Tutuklulardan Akil İnsanlara 'Bizi de dinleyin' çağrısı
Paylaş

PAJK’li tutuklular Akil İnsanlar Komisyonu’nun çalışmalarını eksikliklerine rağmen değerli bulduklarını belirtirken, komisyonun cezaevlerinde başta siyasi tutukluklar olmak üzere tüm tutsaklara süreci anlatması ve görüşlerini alması için çağrı da bulundu.
Cezaevlerindeki PAJK’li tutuklular çözüm süreci sonrası kurulan Akil İnsanlar Komisyonunun çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Akil İnsanlar Komisyonunun çalışmalarını eksikliklerine rağmen değerli bulduklarını belirten PAJK’li tutuklular, komisyona barış sürecinin anlatılması ve görüşlerinin dinlenilmesi amacıyla cezaevlerine ziyaret çağrısında bulundu.
Tekirdağ 2 No’lu F Tipi Cezaevindeki süresiz-dönüşümsüz açlık grevine dikkat çeken tutuklular, “Bizlerin de sürece dahil edilmesi için sizlerin zindanlardaki insanlara bu süreci anlatmanız ve Türkiye’de oluşabilecek bir barışa hazırlamanız gerekiyor” dediler. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

DTK olağanüstü toplantının sonuç bildirgesini açıkladı

SONRAKİ HABER

‘Mayınlar temizlenmediği için ayağımı kaybettim’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...