21 Nisan 2013 10:24

Ligde perde kapanıyor

SPOR Toto Süper Lig’de 30. haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor, Eskişehirspor’un konuğu oluyor.Ligin başından bu yana istediğini sahaya yansıtamayan Trabzonspor, zor günler yaşamaya devam ediyor. Düşme potasının yalnızca 5 puan üzerinde bulunan Trabzonspor, bu kritik maçı kaybetmesi halinde düşme potasının sıcaklığ

Ligde perde kapanıyor
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’de 30. haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor, Eskişehirspor’un konuğu oluyor.
Ligin başından bu yana istediğini sahaya yansıtamayan Trabzonspor, zor günler yaşamaya devam ediyor. Düşme potasının yalnızca 5 puan üzerinde bulunan Trabzonspor, bu kritik maçı kaybetmesi halinde düşme potasının sıcaklığını daha da yakından hissedecek.
Eskişehirspor ise Avrupa kapılarını zorlamaya devam ediyor. Matematiksel olarak şansını sürdüren kırmızı siyahlılar, ev sahibi avantajını kullanarak 3 puana ulaşmak istiyor.
İki ekibin arasında oynanan maçlarda üstünlük Trabzonspor’da. 43 maçın 20’sini kazanan Trabzonspor, rakibine yalnızca 7 kez boyun eğdi. Takımlar 16 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.
Alper Potuk cezası nedeniyle sahaya çıkamayacak. Takımın en büyük kozu ise Necati Ateş olacak.
Trabzonspor da ise takımın en golcü ismi 9 gollü Adrian Mierzejewski. En uç noktadaki sorununu bir türlü aşamayan Karadeniz ekibinin bu maçta da gol yollarında zorlanması bekleniyor.
Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Antik kentlere pedal çevirecekler

SONRAKİ HABER

Gazanfer Bilge anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...