20 Nisan 2013 09:48

Fenerin takibi Ankara’da sürüyor

SPOR Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin lider Galatasaray’ı takibi tüm hızıyla devam ediyor.Galatasaray’ın Elazığspor’u 3-1’lik skorla geçmesinin ardından takibini sürdürmek isteyen sarı lacivertliler Ankara’da Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. Ankara ekibinde Serkan Kurtuluş ve Debatik Curri&

Fenerin takibi Ankara’da sürüyor
Paylaş

Galatasaray’ın Elazığspor’u 3-1’lik skorla geçmesinin ardından takibini sürdürmek isteyen sarı lacivertliler Ankara’da Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. Ankara ekibinde Serkan Kurtuluş ve Debatik Curri’nin sakatlıkları devam ederken ligin ikinci yarısında gelen Björn Vleminckx, Fuat Çapa’nın en büyük kozu.
Fenerbahçe’de ise takımın saha içerisindeki teknik direktörü Emre Belözoğlu’nun sakatlığı devam ediyor. Emre’nın sakatlığının ardından vites artıran Portekizli Oyuncu Raul Meireles geldiği günden bu yana ilk kez Eskişehir maçında taraftarından alkış topladı. Moussa Sow’un sakatlığının düzelmesiyle birlikte yine ilk günlerine dönmesi beklenen Pierre Webo’nun performansı sarı lacivertlilere 3 puanı getirebilir.
106 kez karşı karşıya gelen iki ekip ilk kez 1936-1937 yılında karşılaştı ve maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. İki takım arasında dikkat çeken bir istatik ise Fenerbahçe, son 10 karşılaşmada Gençlerbirliğine yalnızca bir kez boyun eğdi: 2008/2009 sezonu.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma Mustafa Kamil Abitoğlu’nun düdüğüyle saat 20.00’de başlayacak.

AVRUPA VİRAJI

Lige kötü bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda toparlanmayı başaran Bursaspor, son 4 karşılaşmayı kazasız geçirerek Avrupa’ya gitmek istiyor. Bu zorlu yoldaki belki de en büyük engelle bu hafta karşılaşacak: Medical Park Antalyaspor.
Bursaspor, bu zamana kadar 42 kez karşılaştığı Antalyaspor’a karşı üstün. 19 kez sahadan galibiyetle ayrılan Bursaspor, rakibine 11 kez yenildi. Takımlar 12 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.
Antalyaspor’da en golcü oyuncu Lamine Diarra: 18 gol. Bursaspor’un en büyük kozu ise Pablo Batalla.
Çağatay Şahan’ın yöneteceği karşılaşma Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak.
Günün diğer maçlarında ise bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziantepspor’u ağırlarken, Sivasspor, Avrupa kupalarına katılma hakkı için mücadele veren Kayserispor deplasmanına gidiyor.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Anadolu Efes direniyor

SONRAKİ HABER

Arkadaşlarımız değil polis yargılansın!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...