20 Nisan 2013 09:45

Duncan mı Howard mı?

NORMAL sezonun başlangıcından itibaren beklentilerin daima altında kalan Los Angeles Lakers son anda Play-Off’lara katılma hakkı kazanmıştı.Normal sezonun son dönemlerinde sazı eline alan Kobe Bryant biraz kendi hırsı ve kararlılığı toplamında ise koçunun 35 yaşındaki birini 40 dakikadan fazla sahada tutması nedeniyle büyük bir sakatlık ge&cce

Duncan mı Howard mı?
Paylaş

NORMAL sezonun başlangıcından itibaren beklentilerin daima altında kalan Los Angeles Lakers son anda Play-Off’lara katılma hakkı kazanmıştı.
Normal sezonun son dönemlerinde sazı eline alan Kobe Bryant biraz kendi hırsı ve kararlılığı toplamında ise koçunun 35 yaşındaki birini 40 dakikadan fazla sahada tutması nedeniyle büyük bir sakatlık geçirdi ve önümüzdeki 6 ay sahalara dönmesi imkansız gözüküyor. Bu zorlu seride Kobe’den mahrum olacak Lakers’ın en büyük avantajı ise Kobe’nin yokluğunda daha çok topla buluşan ikiz kuleler: Pau Gasol-Dwight Howard.
Kobe Bryant’ın olduğu karşılaşmalarda topla daha az buluşan Howard ve Gasol daha çok Kobe’nin atışlarında ribauntları toplamaya çalışıyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da San Antonio Spurs’un ‘yaşlı kadrosu’ diye cümleye başlayıp Emanuel Ginobili, Tony Parker ve Tim Duncan’dan bahsedildi. Ne varki Duncan ve arkadaşları yine tüm söylenenleri boşa çıkartarak normal sezonda Batı liderliğini son anda kaybetti. Kobe Bryant’ın olmadığı bir Lakers’ı kabul etmeyecek takım yoktur elbet. Bu yüzden göreceli olarak Spurs şanlı gibi gözükse de pota altında işi epey zor olacaktır.
Seriye yön verecek karşılaşma bu akşam 22.30’da başlayacak. Karşılaşma Spurs’un evinde AT&T Center’da oynanacak. Basketbol severlerin merakla beklediği eşleşmelerin başında ise kuşkusuz Tim Duncan-Dwight Howard geliyor. Eşleşmede galip gelecek taraf takıma ilk maçı da kazandırabilir.. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Lyon son dakikada

SONRAKİ HABER

Anadolu Efes direniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...