17 Mart 2025 13:05

Meclisteki siyasi partilerle PKK lideri Abdullah Öcalan’ın "Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı”nın ardından görüşmelere başlayan DEM Parti MHP ile görüşmesinin ardından Mecliste AKP heyeti ile bir araya geldi.

Saat 14.00'te başlayan görüşmede DEM Parti heyetinde Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yer aldı.

Fotoğraf: MA

DEM Parti heyetini, AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler, Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik kapıda karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat 45 dakika sürdü. Görüşme sonrası ortak açıklama yapılmadı.(Politika Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

TÜPRAŞ’ta öfke büyüyor

TÜPRAŞ’ta öfke büyüyor

Erdoğan-Şimşek programını arkasına alan Koç Holdingin TÜPRAŞ’ta düşük zam dayatması işçilerin öfkesini büyüttü. Yüzde 28 zammı kabul etmeyen işçiler, 4 rafineride eylem yaparak ücretlerdeki erimenin karşılanmasını istedi. 1 Mayıs’ı toplu sözleşme mücadelesiyle karşılayan işçiler, etkili eylem kararları alınmasını istiyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Aile Bakanlığı, “aile yılı” kapsamında düşük gelirli ve üç çocuklu ailelere TOGG için uzun vadeli finansman sağlayacağını duyurdu

Evrensel'i Takip Et