19 Nisan 2013 10:33

Gül: Güzel şeyler oluyor

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte sabah saatlerinde karayoluyla Muş’tan Bingöl’e geldi. Gül’ü, valilik önünde Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından karşılandı.Valilik önünde toplananlara hitap eden Gül, ilgi için teşekkür et

Gül: Güzel şeyler oluyor
Paylaş

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte sabah saatlerinde karayoluyla Muş’tan Bingöl’e geldi. Gül’ü, valilik önünde Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından karşılandı.

Valilik önünde toplananlara hitap eden Gül, ilgi için teşekkür etti. Gül, “Ülkemiz, memleketimiz her bakımdan gelişirken, ülkenin insan hakları, inanç fikir standartlarını yükseltmek hepimize onur vermektedir. Bu bağlamda memlekette güzel şeyler oluyor” dedi.

‘GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUM’

Daha sonra valilik makamında konuşan Gül, “Birçok farklılıklarımız olacak. Bu farklılıkların hepsini zenginlik olarak gördüğümüzde biz o zaman çok daha güçlü hale geliriz. Onun için hepimiz, farklılıklar nasıl olursa olsun bunların hepsine saygı göstermemiz ve kucaklaşmamız gerekir. Bu konularda varsa sıkıntılarımız hızla düzeltmemiz gerekir. Bu açıdan ben geleceğe çok büyük bir güvenle bakıyorum. Önümüzdeki yıllar bütün vatandaşlarımız için çok daha aydınlık, güçlü olacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi.

‘BÜYÜK BİR GAYRET İÇİNDEYİZ’

Kaybedilen dostluğun, kardeşliğin tekrar pekiştirilerek kazanılması gerektiğini dile getiren Gül, “Hiçbir ülkede mükemmel değil ama mükemmel olma yolunda gayret gösteriyorsanız, çalışıyorsanız bu işte çok önemlidir. Ama ben mükemmel deyip de noksanlıklarını görmeyen ülkeler varsa onlar kaybeden ülkelerdir. Türkiye öyle değildir. Noksanlıklarını düzeltmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Halkta bunun farkındadır” dedi. (BİNGÖL)

ÖNCEKİ HABER

Mamak Cezaevi otel mi oluyor?

SONRAKİ HABER

Van’da soba faciası: 1 kişi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...