19 Nisan 2013 08:39

KESK’lileri serbest bırakın

KESK Adana Şubeler Platformu, iki aydır tutuklu olan 67 KESK üyesinin serbest bırakılmasını istedi. İnönü parkında yapılan eyleme KESK MYK üyesi Baki Çınar da katıldı.KESK üyeleri adına basın açıklamasını okuyan BES Adana Şube Başkanı Sinan Tunç, her türlü baskıya karşı sesini çıkaran KESK’in iktid

KESK’lileri serbest bırakın
Paylaş

KESK Adana Şubeler Platformu, iki aydır tutuklu olan 67 KESK üyesinin serbest bırakılmasını istedi. İnönü parkında yapılan eyleme KESK MYK üyesi Baki Çınar da katıldı.

KESK üyeleri adına basın açıklamasını okuyan BES Adana Şube Başkanı Sinan Tunç, her türlü baskıya karşı sesini çıkaran KESK’in iktidar tarafından hedef alındığına dikkat çekti. KESK’e yönelik art arda yapılan operasyonların şaşırtıcı olmadığını vurgulayan Tunç, barışı, bağımsızlığı ve halkların kardeşliğini savunan KESK’in hedef alınmasının doğal olduğunu söyledi. KESK’in baskılar karşısında yılmayacağını ifade eden Tunç, mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. KESK MYK Üyesi Baki Çınar ise cezaevinde olan arkadaşlarının herhangi bir suç işlemediğini vurguladı. Çınar, sendikal faaliyetlerin suç olarak gösterilmeye çalışıldığını, arkadaşlarının serbest bırakılmasını istediklerini dile getirdi. (AdanaEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cezaevinden yeni tabutlar çıkmasın

SONRAKİ HABER

Çukurca davasında Tuğgenerale 6 yıl 8 ay hapis!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...