18 Nisan 2013 04:17

ABD'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı

ABD'nin Teksas eyaletinde bir gübre fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada ölü sayısı henüz belirlenemedi ancak çok sayıda ölü olduğu iddia edildi. 100'den fazla da yaralı var.ABD'nin Teksas eyaletinde bir gübre fabrikasında meydana gelen şiddetli patlama ve sonrasında çıkan yangında çok sayıda öl&u

ABD'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı
Paylaş

ABD'nin Teksas eyaletinde bir gübre fabrikasında meydana gelen şiddetli patlama ve sonrasında çıkan yangında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Yerel televizyon kanalı KWTX, Waco bölgesinin kuzeyindeki West kasabındaki West Fertilizer isimli gübre fabrikasında yerel saatle 19.50'de meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre en az 70 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurmuştu. Ancak yetkililer, ölü sayısına ilişkin rakam vermek için erken olduğunu ifade etti.

Patlama, sadece fabrikada değil çevrede de hasara neden oldu. Bölgedeki bir bakımevinin çöktüğü belirtiliyor. Binanın altında kalanlar olduğu da gelen bilgiler arasındı. Kurtarma ve itfaiye ekipleri, hem patlama sonrası fabrikada çıkan yangını söndürmeye hem de yaralılara ulaşmaya çalışıyor. Patlamaya neyin sebep olduğu henüz belirlenemezken, patlamanın olduğu bölgeye, itfaiye ve ambulansların yanı sıra 6 helikopterin de gönderildiği belirtiliyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

İzmir PTT’de dağıtım durdu

SONRAKİ HABER

CHP'de 'süreç' istifası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...