04 Mayıs 2011 05:29

Şerzan Kurt davasına çağrı

Muğla'da polis kurşunu ile yaşamını yitiren Şerzan Kurt'un Eskişehir'e alınan davasının 5. duruşması 6 Mayıs'ta görülecek. Baba Ömer Kurt, davaya, duyarlı kesimlerin katılım göstermesini istedi.21 Mayıs 2009 tarihinde Muğla'da polis kurşunu ile yaşamını yitiren Şerzan Kurt'un Eskişehir'de görülen davasının

Şerzan Kurt davasına çağrı
Paylaş


21 Mayıs 2009 tarihinde Muğla'da polis kurşunu ile yaşamını yitiren Şerzan Kurt'un Eskişehir'de görülen davasının 5. duruşması için katılım çağrısı yapıldı. 6 Mayıs'ta saat 10.00'da Eskişehir 1. Ağır ceza Mahkemesi'nde görülecek olan duruşmaya katılım çağrısı yapan baba Ömer Kurt, davaya, duyarlı kesimlerin katılım göstermeleri için çağrıda bulundu.

11 Mayıs 2009'da ülkücülerin Kürt öğrencilere saldırmasıyla başlayan olaylar sırasında Muğla Üniversitesi öğrencisi Şerzan Kurt, G.Ş isimli polisin silahından çıkan kurşunla yaralanmış 21 Mayıs'ta ise komadan çıkamayarak yaşamını yitirmişti. Kurt'un öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında dava açılmış ve dava "Güvenlik" gerekçesiyle Eskişehir'e alınmıştı. (Batman/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Ekşi Sözlük de mi kapatılacak?

SONRAKİ HABER

Blok, geleceği yeniden kurmaya dönük bir oluşum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...