16 Nisan 2013 07:46

Nedim Şener de dinlemeleri araştırma komisyonuna başvurdu

GAZETECİ Nedim Şener, TBMM Yasadışı Dinlemeleri Araştırma Komisyonu’na başvurdu. Şener’le birlikte başvuru sayısı da 17 oldu.“Odatv davası” tutuksuz sanıklarından Nedim Şener, komisyona dilekçeyle başvuruda bulundu. “İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nin başvurusu üzerine Özel Yetkili Savcılığın talebi do

Nedim Şener de dinlemeleri araştırma komisyonuna başvurdu
Paylaş

GAZETECİ Nedim Şener, TBMM Yasadışı Dinlemeleri Araştırma Komisyonu’na başvurdu. Şener’le birlikte başvuru sayısı da 17 oldu.

“Odatv davası” tutuksuz sanıklarından Nedim Şener, komisyona dilekçeyle başvuruda bulundu. “İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nin başvurusu üzerine Özel Yetkili Savcılığın talebi doğrultusunda mahkeme kararıyla ev ve cep telefonunun açık bir şekilde yasaya aykırı dinlendiği ve yine yasaya aykırı işlem yapıldığını” söyleyen Şener, dinleme kararının ardından yaşadıklarını belirtikten sonra, süreci belgeleriyle birlikte komisyona anlatmak istediğini ifade etti. Daha önce de Komisyona”Ergenekon” davasının tutuklu sanıklarından Avukat Serdar Öztürk  ve Sedat Peker’in yanı sıra ”Ergenekon” ve ”Balyoz” davalarının tutuklu sanığı emekli Albay Dursun Çiçek başvuruda bulunmuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Akil İnsanlar Bolu’da

SONRAKİ HABER

İran sınırında bir kişi daha öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...