16 Nisan 2013 07:43

Akil İnsanlar Bolu’da

Akil İnsanlar Karadeniz Bölgesi Heyeti Yusuf Şevki Hakyemez, Sekreter Fatma Benli ve Üye Bendevi Palandöken, Bolu’daki Yumrukaya Spor Kulübü Derneği Lokali’nde köylülerle bir araya geldi.Çözüm süreci ve Akil İnsanların rolü hakkında vatandaşlara bilgi veren heyet, köylülerin de görüşlerini

Akil İnsanlar Bolu’da
Paylaş

Akil İnsanlar Karadeniz Bölgesi Heyeti Yusuf Şevki Hakyemez, Sekreter Fatma Benli ve Üye Bendevi Palandöken, Bolu’daki Yumrukaya Spor Kulübü Derneği Lokali’nde köylülerle bir araya geldi.

Çözüm süreci ve Akil İnsanların rolü hakkında vatandaşlara bilgi veren heyet, köylülerin de görüşlerini aldı. Daha sonra heyet, Bolu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sami Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından açıklama yapan Hakyemez, Bolu’da bir müzakere toplantısı yaptıklarını kaydetti. Toplantıda vatandaşları dinlediklerini ve onların endişelerini not aldıklarını belirten Hakyemez, “Gerçekten yapıcı bir toplantıydı. Bolulular sürece yönelik desteklerini belirttiler. Fakat haklı olarak bazı konulardaki endişelerini dile getirdiler. Bu endişelerin bir kısmı yersizdi. Onunla ilgili açıklamalarda bulunduk. Sürecin daha sağlıklı şekilde devam etmesi açısından, raporumuzda bunları belirteceğiz. Bolu umduğumuz gibi sürece destek veriyor. Karadeniz’in mütevazı bir ili olarak süreçten Türkiye’nin kazanacağına dair kanaatini de açıkça ifade ediyor” dedi. (Bolu/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehir'den THY işçilerine destek

SONRAKİ HABER

Nedim Şener de dinlemeleri araştırma komisyonuna başvurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...