13 Nisan 2013 09:13

Oktay Saral: Trabzonspor şike yaptı

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzonspor ile ilgili şike iddiasında bulundu.Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF)  Gençlik Komisyonunu ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın Trabzonspor ile ilgili sözleri büyük tepki ile karşılandı.haber61.net’te yer alan habere göre; 8 Nisan 2013 tarihinde kısa adı TT

Oktay Saral: Trabzonspor şike yaptı
Paylaş

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF)  Gençlik Komisyonunu ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın Trabzonspor ile ilgili sözleri büyük tepki ile karşılandı.
haber61.net’te yer alan habere göre; 8 Nisan 2013 tarihinde kısa adı TTD olan Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonunu ziyaret eden İstanbul Milletvekili Oktay Saral “Şike yapmayan hiçbir kulüp yok, Trabzonspor da bunun içerisindedir” dedi.
(TDF) Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonunda Saral’ın yaptığı bu konuşma kayıt edilerek, paylaşım sitelerinde yayınlanıyor. Haber61.net’in yayınlanan bu video’dan derlediği haberde şu ifadelere yer veriliyor.
Kendisinin de Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek söze başlayan Saral “Tabii biz de önce Trabzonsporluyuz, bu durumdan sizin kadar çok üzüntü duymasam da duyuyorum tabi, 2010-2011 sürecinden, bu sürecin katmerli olarak büyümesinden ben de üzüntü duyuyorum ama , bir üzüntü duyduğum şey de kusura bakmayın ama biz futbolu ilahlaştırdık” dedi.
Trabzon şehrinin Trabzonspor’un yüzünden hep geri kaldığını, Trabzon’da çok garip şeyler yaşandığını ifade eden Oktay Saral “Hiçbir ilin plakası kutsanmaz ama biz 61’i kutsadık , Bordo Mavili renklerden başka renk görmüyoruz, onu da kutsadık. “ şeklinde ifadelerde bulundu.
Kendisinin Ofspor’da kulüp başkanlığı yaptığını ve kendilerinin de şike yaptığını söyleyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral “Şike devam ediyor, milli piyango dediğimiz, iddia dediğimiz oyunlar devam ettiği sürece şike vardır. Sen yönetici olarak şike yapmazsın, başkan olarak yapmazsın futbolcular 3-4 kişi kendi aralarında paslaşıp masa başından skoruna oyun oynarlar.
Şike yaptık biz yapmayan bir tane takım yok Trabzonspor’da bunun içerisindedir. Hatır şikesi deyin ne derseniz deyin şike yapmayan bir tane kulüp yok herkes yaptı kimi 10 yıl evvel kimi 15 yıl evvel herkes şike yaptı” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ashley Young’dan kötü haber

SONRAKİ HABER

RTÜK’den programlara düzenleme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...