20 Şubat 2011 20:48

SES Adana Şubesi Genel Kurulu yapıldı

SES Adana Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda yapılan konuşmalarda torba yasaya karşı verilen mücadelenin büyütülerek devam etmesi vurgulandı.Türk-İş 4. Bölge toplantı salonunda yapılan Genel Kurula Eğitim Sen, BTS, BES, Tarım Orkam-Sen, Kültür Sanat-Sen, Adana Tabip Odası ve 50 gündür direnen Numune işç

SES Adana Şubesi Genel Kurulu yapıldı
Paylaş

SES Adana Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda yapılan konuşmalarda torba yasaya karşı verilen mücadelenin büyütülerek devam etmesi vurgulandı.
Türk-İş 4. Bölge toplantı salonunda yapılan Genel Kurula Eğitim Sen, BTS, BES, Tarım Orkam-Sen, Kültür Sanat-Sen, Adana Tabip Odası ve 50 gündür direnen Numune işçileri de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Mevcut Şube Başkanı Mehmet Antmen, son yıllarda AKP hükümeti ile sağlıkta yıkım politikalarının şiddetlenerek arttığına dikkat çekti. Sağlıkta yıkım politikalarına karşı mücadele edildiğini ifade eden Antmen, AKP’nin her şeye rağmen yıkım politikalarına devam ettiğini dile getirdi. Tahammülsüzlüğün her alanda olduğunu söyleyen Antmen, referandumda da böyle bir süreç işlediğini söyledi.
KESK’in o dönemki başkanının referandumla ilgili ikircikli davrandığını belirten Antmen, torba yasa döneminin ise KESK’in olağanüstü genel kuruluna denk geldiğini, son dönemde torba yasaya karşı güçlü eylemlerin olduğunu vurguladı. Bundan sonraki süreçte torba yasaya karşı eylemlerin güçlenerek devam etmesi gerektiğini ifade eden Antmen, KESK üzerine düşen görevi yapacağını belirtti.
Genel kurul yapılan konuşmalarla devam etti. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Türk-İş sorunları masada çözüyormuş

SONRAKİ HABER

Muslu: Ölümlerin sorumlusu bizi dinlemeyenler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...