11 Nisan 2013 09:28

Ambulans rezaleti

ACIBADEM Erkekler Voleybol Ligi Play Off ikinci maçında Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasında sağlık skandalı yaşandı.Denk kuvvetlerin kıran kırana mücadelesi sırasında ayak bileğinden sakatlanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Fatih Cihan’ın h

Ambulans rezaleti
Paylaş

ACIBADEM Erkekler Voleybol Ligi Play Off ikinci maçında Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasında sağlık skandalı yaşandı.
Denk kuvvetlerin kıran kırana mücadelesi sırasında ayak bileğinden sakatlanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Fatih Cihan’ın hastaneye götürülmesi adeta yılan hikayesine döndü. Karşılaşmanın oynandığı salonda bulundurulması mecburi olan ambulansın olmaması genç oyuncunun dakikalarca acı içerisinde kıvranmasına sebep oldu.
Saha içerisinde sağlık görevlilerinin müdahalesi ile acısı dindirilmeye çalışılan genç oyuncunun tedavisine daha sonra salonda devam edildi. Oyuncunun daha detaylı bir tedavi için donanımlı bir hastaneye kaldırılması için ise uzun süre ambulans beklendi.
(Ankara/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Basel’e katılıyor

SONRAKİ HABER

Yarı final aşkına

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...