11 Nisan 2013 08:38

CHP’de ajan tartışması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclisteki kapalı grup toplantısında, Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu için “CIA ajanı” suçlamasında bulunması hakkında “Gereğini yapacağım” dedi. Kılıçdaroğlu, grup başkan vekillerinden de tartışmaya iliş

CHP’de ajan tartışması
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclisteki kapalı grup toplantısında, Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu için “CIA ajanı” suçlamasında bulunması hakkında “Gereğini yapacağım” dedi. Kılıçdaroğlu, grup başkan vekillerinden de tartışmaya ilişkin rapor istedi.

Kılıçdaroğlu başkanlığında önceki gün toplanan CHP MYK’sinin gündeminde Uşak Milletvekili Yılmaz’ın, Tanrıkulu’na yönelik suçlamaları vardı. Kılıçdaroğlu da “Hiç merak etmeyin, elbette bir şeyler yapılmalı. Gereğini yapacağım. Hiçbir arkadaşımız ajan ya da benzer ifadelerle suçlanamayacak kadar değerlidir. Grup başkan vekili arkadaşlarımız da tam olarak nasıl bir ifade kullanıldığının tespitini yaparak bana iletecekler” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Sağlıkta şiddete karşı 17 Nisanda grev var!

SONRAKİ HABER

BDP binasına saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...