08 Nisan 2013 11:11

Eski karısını öldüren A.İ polise teslim oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, boşandığı eşi Hülya A.yı (36) bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan A.İ., İstanbul’da teslim oldu.Eşinden boşanıp iki oğluyla birlikte kiraladığı evde yaşamaya başlayan ve bir halı yıkama fabrikasında iş bulan Hülya A., iddiaya göre çalıştığı işyerinin ortaklar

Eski karısını öldüren A.İ polise teslim oldu
Paylaş

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, boşandığı eşi Hülya A.yı (36) bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan A.İ., İstanbul’da teslim oldu.

Eşinden boşanıp iki oğluyla birlikte kiraladığı evde yaşamaya başlayan ve bir halı yıkama fabrikasında iş bulan Hülya A., iddiaya göre çalıştığı işyerinin ortaklarından S.Ş. tarafından taciz edilmeye başlayınca koruma talebinde bulundu. Savcılık, 2 Nisan 2013’te polise yazı yazarak, Hülya A.’nın koruma altına alındığını bildirdi. Bu arada S.Ş, kadının eski kocası A.İ.’ye telefon ederek, “Eski eşinle konuşuyorduk. Sen araya girmeseydin evlenecektik” dedi.

Bunun üzerine A.İ., İzmir’e gelerek “Koruma altına alındığı gün” olan 2 Nisanda Hülya A.’yı öldürdü. İki gün sonra, Hülya A.’nın iş arkadaşlarına telefon ederek, “Hülya’yı öldürdüm. Cesedini elbise dolabına koydum.” dedi. Olay yerine giden polis genç kadının cesedini buldu. Polis, cinayet faili olarak eski koca A.İ.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken İstanbul’a kaçtığı ortaya çıkan A.İ., Bağcılar Polis Merkezine giderek teslim oldu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Koç'ta uzlaşma var ama imza yok

SONRAKİ HABER

Antalya'da kadın katliamı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...