07 Nisan 2013 09:30

Kapanış Bursa’da olacak

SPOR Toto Süper Lig’in 28. hafta kapanış karşılaşması Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.Juan Pablo Batalla’nın göz kamaştıran performansıyla hücum yollarında etkili olan Bursaspor’da sakat oyuncunun olmaması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Beşiktaş’ta ise işler biraz karışık. Sakatlıklarla ba

Kapanış Bursa’da olacak
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’in 28. hafta kapanış karşılaşması Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.
Juan Pablo Batalla’nın göz kamaştıran performansıyla hücum yollarında etkili olan Bursaspor’da sakat oyuncunun olmaması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Beşiktaş’ta ise işler biraz karışık. Sakatlıklarla başı dertte olan siyah beyazlılarda, geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu karşısında Hugo Almeida ve Mamadou Niang’ın sakatlanması moralleri tamamen bozdu.
Hücum yollarında Filip Holosko ve Olcay Şahan ile gol arayan Beşiktaş’ın bu hafta da en büyük kozu Portekizli Manuel Fernandes olacak.
İki takım arasında oynanan 101 maçın 43’ünü kazanan Beşiktaş, rakibine yalnızca 19 kez kaybetti. İki takım arasında oynanan 39 maç ise beraberlikle tamamlandı. Sahasında oynadığı 50 karşılaşmanın 13’ünü kazanan Bursaspor, siyah beyazlılara 16 kez mağlup oldu. 21 karşılaşma beraberlikle tamamlandı.
Maç, saat 20.00’de Bursa Atatürk Stadyumu’nda Halis Özkahya’nın işaretiyle başlayacak.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Bu mu peygamber ocağı amirim?’

SONRAKİ HABER

Barça hız kesmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...