06 Nisan 2013 11:30

Kevin Durran durmuyor

NBA’de Kevin Durant ve Russell Westbrook’un liderliğinde Oklahoma City Thunder kazanmaya devam ediyor. Indiana Pacers ile karşılaşan Thunder, parkeden 97-75’lik skorla galip ayrılmayı başardı.22 sayı ile oynayan Roy Hibbert ise Pacers adına mağlubiyeti önleyemedi.New York Knick galibiyet serisine devam ediyor. Üst üste 11. galibiyetini Milwaukee

Kevin Durran durmuyor
Paylaş

22 sayı ile oynayan Roy Hibbert ise Pacers adına mağlubiyeti önleyemedi.
New York Knick galibiyet serisine devam ediyor. Üst üste 11. galibiyetini Milwaukee Bucks karşısında alan Knicks’de Carmelo Anthony üst üste üçüncü maçında da 40 sayı ve üzeri ile oynadı.
Miami Heat yıldızları olmadan da kazanmayı başardı. LeBron James, Dwayne Wade ve Ray Allen’ın oynamadığı maçta Miami Heat, Charlotte Bobcats’i 89-79 mağlup etmeyi başardı. Miami’de Mike Miller 26
sayı ile maçın en skorer ismi oldu.
Houston Rockets’ın Portland Trail Blazers’ı 116-98 yendiği karşılaşmada Ömer Aşık çektiği 11 ribauntun yanına 9 sayı ekledi.
Batı Konferansı’nda yedinci sırada bulunan Houston aldığı üst üste dördüncü galibiyetle play-off’a kalmaya çok yaklaştı.
Los Angeles Lakers işi 7 kişiyle bitirdi. Birçok eksiği bulunan koç Mike D’Antoni sadece 7 oyuncusundan yararlanabildi.
Memphis Grizzlies’ı 86-84 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet alan Lakers’da Kobe Bryant mücadeleyi 24 sayı ile tamamlarken Pau Gasol maçı 19 sayı ile tamamladı.
Gecenin diğer maçında ise Golden State deplasmanda Phoenix Suns’ı zorda 111-107 geçmeyi başardı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şampiyon Villareal

SONRAKİ HABER

Son söz Beşiktaş’ın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...