06 Nisan 2013 11:28

Şampiyon Villareal

BU yıl 4.’sü düzenlenen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, finalde Bursaspor’u penaltılarla yenen Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı Villareal oldu.05 Nisan 2013, İstanbul-Vodafone Türkiye’nin desteğiyle bu yıl dördüncü kez hayata geçirilen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, bir kez daha Spor Toto Sü

Şampiyon Villareal
Paylaş

BU yıl 4.’sü düzenlenen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, finalde Bursaspor’u penaltılarla yenen Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı Villareal oldu.
05 Nisan 2013, İstanbul-Vodafone Türkiye’nin desteğiyle bu yıl dördüncü kez hayata geçirilen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, bir kez daha Spor Toto Süper Lig takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını yeşil sahada buluşturdu. U-13 kategorisinde Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray alt yapılarının da yer aldığı 70 takımın mücadele ettiği turnuvada Villareal takımı, Bursaspor’u normal süresi 2- 2 biten maçta, penaltılarla 7-6 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. U-12 kategorisinde Gençlerbirliği, U-15 kategorisinde ise Manavgat Evrenseki şampiyon oldu. (Antalya/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Rusya finali Çeçenistan’da

SONRAKİ HABER

Kevin Durran durmuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...