06 Nisan 2013 11:27

Tekin’e indirim

FUTBOL Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Bursasporlu Harun Tekin’e verilen ceza indirildi.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bursaspor maçından hemen sonra sahaya giren ve Tekin’e sözlü tacizde bulunan taraftarla kavga eden Bursasporlu Harun Tekin’e verilen 4 maçlık ceza 2 maça in

Tekin’e indirim
Paylaş

FUTBOL Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Bursasporlu Harun Tekin’e verilen ceza indirildi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bursaspor maçından hemen sonra sahaya giren ve Tekin’e sözlü tacizde bulunan taraftarla kavga eden Bursasporlu Harun Tekin’e verilen 4 maçlık ceza 2 maça indirildi. Tahrim Kurulu, Bursaspor'un yaptığı itirazı inceledi ve oyuncunun cezasında indirime gitti.
Tahkim Kurulu'nun yaptığı açıklamada şöyle denildi:
"Bursaspor Kulübü futbolcusu Harun Tekin'in, kendisine saldıran taraftara ölçüsüz olarak karşılık verdiği, güvenlik görevlilerinin saldırgan taraftarı etkisiz hale getirmesine rağmen futbolcunun saldırısına devam ettiği, buna göre futbolcunun eyleminin cezalandırılması gerekmekle birlikte tahrikin ağırlığının da değerlendirilmesi gerektiği kabul edilmelidir. Böylece tahrikin ağırlığı dikkate alınmak suretiyle rakip takım taraftarına yönelik saldırı için öngörülen temel cezada 2/5 oranında indirim yapılarak; PFDK’ca verilen netice cezanın, 2 resmi müsabakadan men cezası ve 4.000.-TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına oybirliği ile, karar verildi.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mou’nun Chelsea’den iki şartı var

SONRAKİ HABER

Rusya finali Çeçenistan’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...