02 Mayıs 2011 11:35

PTT’de sürgünlere tepki sürüyor

HABER-SEN Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Polat’ın çalıştığı yerden Çankaya Dağıtım ve Toplama Merkez Müdürlüğü’ne ikinci defa sürgün edilmesi PTT Genel Müdürlüğü önünde protesto edildi. Haber Sen Genel Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Elçek, sürgün kararı geri alına

PTT’de sürgünlere tepki sürüyor
Paylaş

Haber-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Polat’ın sürgün edilmesine PTT çalışanlarının tepkisi devam ediyor. Haber-Sen üyesi çalışanlar bugün PTT Genel Müdürlüğü önünde yaptıkları eylemle sürgünler son bulana kadar mücadele edeceklerini bir kez daha vurguladılar. “Başmüdür görevden alınsın”, “Yaşasın örgütlü mücadelemiz”  sloganları atan PTT çalışanları, “Baskılar, soruşturmalar, sürgünler bizi yıldıramaz” pankartı taşıdılar.

‘HER YERDE MÜCADELEYE DEVAM’

Haber Sen Genel Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Elçek, Genel Müdürlük ile yapılan görüşmelerden sonuç alamadıklarını bildirdi. “Bizi nereye sürgün ederlerse etsinler, nereye gidersek gidelim, her yerde emekçinin hakkını savunmak ve mücadeleyi genişletmek için çalışacağız” diyen Elçek, sürgünler son bulana kadar mücadele edeceklerini vurguladı. Ankara 2 Nolu Şube Sekreteri Tarık Karabulut, Yaşar Polat’ın sürgün edildiği yerden ikinci kez sürgün edildiğine dikkat çekerek, “Bu kendini bilmezce yapılan saldırılar bizi yıldırmayacağı gibi, daha güçlü ve kararlı bir duruş sergilememize neden olmuştur. Şube başkanımız eski görev yerine dönünceye kadar eylem ve etkinliklerimiz yükselerek devam edecektir” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Billur tuz işçileri TİS yapmakta kararlı

SONRAKİ HABER

Gazetecilere özgürlük kongresi başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...