05 Nisan 2013 08:34

Bakan: Buradan geri dönmeyelim

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, süreci baltalamak isteyen gruplar olduğunu belirterek, “Giderken önümüze kertenkele, yılan, çıyan, çakal çıkabilir. Dönmeyelim geriye onlardan dolayı” dedi.Samsun’da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Kolay Ticaret, Büyük Türk

Bakan: Buradan geri dönmeyelim
Paylaş

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, süreci baltalamak isteyen gruplar olduğunu belirterek, “Giderken önümüze kertenkele, yılan, çıyan, çakal çıkabilir. Dönmeyelim geriye onlardan dolayı” dedi.

Samsun’da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Kolay Ticaret, Büyük Türkiye’ projeleri tanıtım toplantısı öncesinde gazetecilerle basın toplantısında bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ülke gündemine ilişkin sorulara yanıt verdi. Bakan Yazıcı, silahların bırakılması ve sorunun kökten çözümü için oluşan konuşma zemininin ‘Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’ olduğunu söyledi. Süreç içerisinde söylenecek sözcüklere takılıp kalınmaması gerektiğini savunan Yazıcı, “Bu konuyla alakalı birisi bir şey söylediği zaman sözcükler önemli değil demiyorum. Sadece takılmayalım. O onu demeyecekti. Olmaz. Büyük hedef odaklanalım. Görmeyelim bazı şeyleri. Çok incitse de görmeyelim. Yüreğimize taş basalım görmeyelim. Giderken önümüze kertenkele, yılan, çıyan, çakal çıkabilir. Dönmeyelim geride onlardan dolayı. Varacağımız yere doğru devam edelim” dedi.

Yazıcı, akil isimlerin ülkeyi dolaşarak önemli çalışmalar yapacaklarına inandığını söyledi. (SAMSUN)

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu gazetecinin haberlerine ‘sakıncalı’ diye el koydular

SONRAKİ HABER

CHP’den 'Akil insanlar' tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...