02 Mayıs 2011 09:26

CHP’de Ümraniye gerilimi

CHP Ümraniye İlçe Başkanının görevden alınması partililer tarafından protesto edildi. Protesto için İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin önüne gelen partililerin tepkisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i görünce daha da arttı. Bazı partililer Tekin’in aracını tekmeledi.CHP Ümraniye

CHP’de Ümraniye gerilimi
Paylaş

CHP Ümraniye İlçe Başkanının görevden alınması partililer tarafından protesto edildi. Protesto için İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin önüne gelen partililerin tepkisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i görünce daha da arttı. Bazı partililer Tekin’in aracını tekmeledi.

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Alpaslan Çabuk ve İlçe Yönetiminin görevden alınması nedeniyle, önceki gün Ataşehir’de bulunan İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin önüne gelen partililer protesto gösterisi yaptı. O sırada seçim çalışmaları için seçim koordinasyon merkezinde olan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gürsel Tekin’i gören partililerin tepkisi daha da arttı. ‘Gürsel Tekin İstifa’ sloganları atan yaklaşık 25 kişilik grup, Tekin’le görüşmek istedi. İlçede yapılan yönetim değişikliğinden Tekin’i sorumlu tutan grup üyelerinden seçilen 3 kişi ile seçim koordinasyon merkezinin içinde görüşen Gürsel Tekin, protestoların devam etmesi üzerine, aracına binerek seçim koordinasyon merkezinden ayrıldı. Tekin aracına bindiği sırada da protestolarına devam eden partililer, aracın önüne geçerek hareket etmesini engellemeye çalıştı. Aracın hareketi sırasında ise bazı partililer aracı tekmeledi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Yumurtayı AKP’li atınca demokratik hak!

SONRAKİ HABER

Seçimler yaklaşırken ‘AKP’ye komplo belgeleri’ yine ortaya çıkmaya başladı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...