02 Nisan 2013 16:44

Televizyona ‘fanatik’ baskın

BEYAZ TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programı, yaklaşık 30 kişilik bir taraftar grubu tarafından basıldı. Taşlarla televizyon binasına saldıran taraftarlar bir güvenlik görevlisini ağır yaraladı.Olay, 02.00 sıralarında Beşiktaş’ta meydana geldi. Ertem Şener’in moderatörlüğünü yaptığı, Sinan Engin, Ahmet &Cced

Televizyona ‘fanatik’ baskın
Paylaş

BEYAZ TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programı, yaklaşık 30 kişilik bir taraftar grubu tarafından basıldı. Taşlarla televizyon binasına saldıran taraftarlar bir güvenlik görevlisini ağır yaraladı.
Olay, 02.00 sıralarında Beşiktaş’ta meydana geldi. Ertem Şener’in moderatörlüğünü yaptığı, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat’ın katıldığı ‘Derin Futbol’ programında gündem Real Madrid-Galatasaray maçıydı. Bazı yorumcuların Galatasaray’ın turu geçemeyeceğini söylemesi sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Yorumlara sinirlenen bir grup, kanalın bulunduğu binanın önüne geldi. İddialara göre televizyon binasını taşlamaya başlayan taraftarlar daha sonra bahçeye girdi ve güvenlik görevlilerini darp ederek stüdyolara kadar ilerledi. Programın yapıldığı stüdyoya giremeyen saldırganlar, daha sonra tekrar dışarı çıktı. Taraftarların saldırdığı güvenlik görevlisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi tedavi altına alındı. Programın moderatörü Ertem Şener, saldırıya tepki göstererek “Bir program var ve yorumcular istediği yorumu yapabilir. Televizyon binasına saldırmak da nereden çıktı” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TKBL’de Playoff heyecanı!

SONRAKİ HABER

Di Canio’ya bir tepki de David Miliband’den geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...