02 Nisan 2013 16:43

Her şey Playoff aşkına!

NBA’de normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Playoff’ta yer kapma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Bu mücadelelerden belki de en heyecanlısı Batı Konferansı’nda 8. sıra için yaşanıyor. Houston Rockets, Utah Jazz, Los Angeles Lakers ve Dallas Mavericks arasındaki mücadele de Rockets, Orlando Magic’i 111-103 geç

Her şey Playoff aşkına!
Paylaş

NBA’de normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Playoff’ta yer kapma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Bu mücadelelerden belki de en heyecanlısı Batı Konferansı’nda 8. sıra için yaşanıyor. Houston Rockets, Utah Jazz, Los Angeles Lakers ve Dallas Mavericks arasındaki mücadele de Rockets, Orlando Magic’i 111-103 geçtiği maçla, 41 galibiyet 33 mağlubiyete yükseldi ve rahat bir nefes aldı. Rockets’ta Ömer Aşık 13’te 11 isabetle 22 sayı 18 ribaunt üretti ve sahanın en dominant ismi olarak göze çarptı.
Utah Jazz da sahasında Portland Trail Blazers’ı 112-102 yenerek hem Portland’ın az olan playoff umutlarını söndürdü hem de 39 galibiyet 36 mağlubiyetle 8.likteki yerini korudu. Jazz’de Al Jefferson 24, Mo Williams 20, Derrick Favors 18 sayıyla hücumu sürükledi.
Batı’nın semalarında gezinen 2 takımın mücadelesindeyse gülen Memphis Grizzlies oldu. San Antonio Spurs’u konuk eden Tennessee ekibi, 92-90’lık kritik bir galibiyet aldı. Batı lideri Spurs 2 maçtır kaybediyor.
Doğu’da playoff yapması neredeyse kesin olan ancak 8.likten(Bir anlamda Miami Heat’le karşılaşmaktan) kurtulmak isteyen Milwaukee Bucks, Charlotte Bobcats’i 131-102 yendi. Üç sayı çizgisinin gerisinden 4’te 4 isabet kaydeden Ersan İlyasova mücadeleyi 22 sayı 8 ribauntla tamamladı. Bucks’ın geride bırakmaya çalıştığı Boston Celtics ise Minnesota Timberwolves’a 110-100 kaybetti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yarı finalistler belli oldu

SONRAKİ HABER

TKBL’de Playoff heyecanı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...