02 Mayıs 2011 09:13

Birdal Nizip’te seçim bürosu açtı

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Antep Bağımsız Milletvekili Adayı Akın Birdal, seçim bürosunun açılışı için gittiği Nizip’te yüzlerce kişi tarafından karşılandı.Akın Birdal, Nizip ilçesi girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Onlarca araç Nizip’te şehir turu atarken, yurttaşlar da

Birdal Nizip’te seçim bürosu açtı
Paylaş

Akın Birdal, Nizip ilçesi girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Onlarca araç Nizip’te şehir turu atarken, yurttaşlar da zılgıt ve alkışlarla yoldan geçen araçları selamladı.

Belkıs Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışına, Birdal, EMEP Antep İl Başkanı Mecit Bozkurt, EDP Antep İl Başkanı Emin Nesanır’ın da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Akın Birdal, 30 yıldır devam eden savaşın son bulması ve Türkiye’de demokratik bir ortamın sağlanması için Demokratik Çözüm Çadırlarını kurduklarını söyledi. Birdal, 2 bin 500’e yakın Kürt siyasetçinin skandal sayılabilecek nedenler ile cezaevine tıkıldığını belirterek, “Hem TRT 6 açacaksın sonra ana dilde savunma yapmaya engel olacaksın. Bu ne demagoji ey iktidar” diye konuştu. (ANTEP)

ÖNCEKİ HABER

Kürdistan İşçi Sendikaları Birliğinden Kaya’ya ziyaret

SONRAKİ HABER

Yüzüncü Yıl Üniversitesinde cezaevi sistemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...