02 Mayıs 2011 09:08

Kürdistan İşçi Sendikaları Birliğinden Kaya’ya ziyaret

1 Mayıs kutlamaları için Federal Kürdistan Bölgesi’nden Van’a gelen Kürdistan İşçi Sendikaları Birliği üyeleri, yazarlar ve gazeteciler, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’yı makamında ziyaret etti.Görüşmeye Kürdistan İşçi Sendikaları Birliği Başkanı Celal Naif, Kürdistan Gazeteciler Sendikası Duh

Kürdistan İşçi Sendikaları Birliğinden Kaya’ya ziyaret
Paylaş

1 Mayıs kutlamaları için Federal Kürdistan Bölgesi’nden Van’a gelen Kürdistan İşçi Sendikaları Birliği üyeleri, yazarlar ve gazeteciler, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Görüşmeye Kürdistan İşçi Sendikaları Birliği Başkanı Celal Naif, Kürdistan Gazeteciler Sendikası Duhok Şube Başkanı İsmail Tahir Cangir, Kürdistan Yazarlar Birliği üyeleri de katıldı. Celal Naif, Van’ın kendileri için özel bir yeri olduğunu belirterek, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. Kürdistan Gazeteciler Sendikası Duhok Şube Başkanı İsmail Tahir Cangir, sınırların da artık Kürtlerin gönül bağlarını birbirinden ayıramayacağını söyleyerek, Van’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bekir Kaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyetin kente gelmesinden büyük bir sevinç duyduklarını belirtti. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

1 Mayıs alanlarından AKP’ye tepki yağdı

SONRAKİ HABER

Birdal Nizip’te seçim bürosu açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...