02 Mayıs 2011 06:29

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne baskın

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah erken saatlerde Konak'daki Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ve Bayraklı Belediyeleri ile Aydın'ın Kuşadası Belediyesi'ne baskın yaptı.Polis ekipleri eş zamanlı baskınla Büyükşehir Belediyesi, ESHOT hariç

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne baskın
Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah erken saatlerde Konak'daki Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ve Bayraklı Belediyeleri ile Aydın'ın Kuşadası Belediyesi'ne baskın yaptı.

Polis ekipleri eş zamanlı baskınla Büyükşehir Belediyesi, ESHOT hariç aralarında Kültürpark'daki fuarcılık şirketi İZFAŞ da olmak üzere 14 şirket ve birime baskın yaptı. Ekipler aynı saatlerde Bayraklı ve Karabağlar Belediyeleri ile Aydın'ın Kuşadası İlçesi Belediyesi'ne de girdi. Polisler kapıları tutarak görevli olmayanları içeriye almadı. Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu da baskını haber alınca belediyeye geldi. Polisler operasyonla ilgili Kocaoğlu'na bilgi verdi. Polisin Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları, şirket genel müdürlerinin makamlarında aramalar yaptığı öğrenildi. İhaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk iddiasıyla yapılan baskında ihale belgelerine el konuldu. Bazı gözaltılar da olduğu, gözaltı sayısının 50'yi bulacağı da belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ÖSYM mağdur etmeye devam ediyor

SONRAKİ HABER

Bin Ladin'in ölümüne kim, nasıl tepki verdi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa