28 Mart 2013 11:07

Ferguson rekor istiyor

PREMİER Lig’de 20. şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerleyen Manchester United’da Alex Ferguson’un hedefi Jose Mourinho’nun ulaştığı puan rekorunu kırmak.Cumartesi günü Sunderland’e konuk olacak Manchester United, kazanması halinde rakibi Manchester City ile puan farkını maç fazlasıyla da olsa 18’e çıkartmayı ba

Ferguson rekor istiyor
Paylaş

PREMİER Lig’de 20. şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerleyen Manchester United’da Alex Ferguson’un hedefi Jose Mourinho’nun ulaştığı puan rekorunu kırmak.
Cumartesi günü Sunderland’e konuk olacak Manchester United, kazanması halinde rakibi Manchester City ile puan farkını maç fazlasıyla da olsa 18’e çıkartmayı başaracak. Bitime dokuz hafta kala 74 puanda olan United, kalan maçlarında 22 puan toplarsa Jose Mourinho’nun Chelsea ile ulaştığı 95 puanı geçmeyi başaracak.
15 puanlık farkı beklemediğini vurgulayan deneyimli teknik direktör Sir Alex Ferguson, “96 puana ulaşabilirsek çok mutlu olacağım. Fantastik bir sezon olur” dedi. Ligi rahat bir şekilde alacaklarını söyleyen Ferguson, “Bu sezon ligin daha çekişmeli geçeceğini tahmin etmiştim” şeklinde konuştu.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sharapova tam gaz

SONRAKİ HABER

Çivrilspor kütüphanede antrenman yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...