25 Mart 2013 10:03

IOC, İstanbul'daki temaslarına devam ediyor

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nı düzenlemeye aday kentlerden biri olan İstanbul’da incelemelerde bulunan Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu İstanbul’da denetimlerine devam ediyor.Komisyon üyeleri, Olimpik Şehir Bölgesi, Sahil Bölgesi, Orman Bölgesi ve Boğaziçi Bölgesi olarak 4’e ayrıl

IOC, İstanbul'daki temaslarına devam ediyor
Paylaş

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nı düzenlemeye aday kentlerden biri olan İstanbul’da incelemelerde bulunan Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu İstanbul’da denetimlerine devam ediyor.
Komisyon üyeleri, Olimpik Şehir Bölgesi, Sahil Bölgesi, Orman Bölgesi ve Boğaziçi Bölgesi olarak 4’e ayrılan İstanbul 2020 Master Planı’nda ilk önce Orman Bölgesi’nde bulunan Türk Telekom Arena Stadı’nı gezdi. Heyeti burada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Lutfi Arıboğan ve Teknik Direktör Fatih Terim karşıladı.
IOC Değerlendirme Komisyonu üyeleri, burada yapılan incelemelerin ardından otobüsle Atatürk Olimpiyat Stadı’na geçti.
IOC Değerlendirme Komisyonu üyelerini Olimpiyat Stadı’nda, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, milli sporcular Gamze Bulut, Servet Tazegül, Eşref Apak, Nilay Yiğit ve Nazmiye Muslu karşıladı.
İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Medya ve İletişim Danışmanı Emir Turam da basın mensuplarına Atatürk Olimpiyat Stadı ve Olimpik Şehir Bölgesi’ne yapılacak tesisler hakkında bilgi verdi.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Miami seriyi sürdürüyor

SONRAKİ HABER

Türkiye kritik virajda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...