30 Nisan 2011 10:02

Kılıçdaroğlu da İstanbul projesi açıkladı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Kanal İstanbul projesinin yankıları sürerken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul’la ilgili bir proje açıkladı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, belediye tarafından ilçe limanında verilen kahvaltıya katıldı. İ

Kılıçdaroğlu da İstanbul projesi açıkladı
Paylaş

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Kanal İstanbul projesinin yankıları sürerken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul’la ilgili bir proje açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, belediye tarafından ilçe limanında verilen kahvaltıya katıldı. İlçeyle ilgili sorunların kendisine aktarıldığını belirten Kılıçdaroğlu, bu sorunların çözüm yollarını bildiğini söyledi.

Marmara Ereğlisi’nden bir Ro-Ro seferiyle İstanbul’un trafiğini, kamyon-TIR trafiğini hafifletmenin mümkün olacağını anlatan Kılıçdaroğlu, “Ama ortada bir sorun var. Denize asfalt dökemezsiniz. Denize asfalt dökmeniz lazım ki birisi para kazansın. Yani birisine rant aktarılsın. Trafik lambasını denize koyamazsın. Trafik polisi de olmayacak. Dolayısıyla, rantı değil halkı düşüneceksiniz. Bu iktidar halkı düşünür mü? İktidarın işi cep işi. Onlar ceplerini düşünürler. Biz de halkı düşünüyoruz” dedi. Ardından, Marmara Ereğlisi Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnci, Kılıçdaroğlu’na bir gemi maketi hediye etti. Kılıçdaroğlu, gemi maketini kabul ettikten sonra, “Kimse itiraz etmesin. Artık benim de bir gemiciğim var” diye konuştu. (TEKİRDAĞ)

ÖNCEKİ HABER

Genelkurmay’dan ‘ses kaydı’ soruşturması

SONRAKİ HABER

Kıdem tazminatının kaldırılması genel grev sebebidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa