20 Mart 2013 12:55

Karşıyaka son 4’te

FIBA Avrupa Challenge Kupası çeyrek final üçüncü maçında Fransız ekibi Paris Levallois’i 85-69 mağlup eden Pınar Karşıyaka, çeyrek final serisinde 2-1 öne geçerek kupada dörtlü finale yükseldi.Pınar Karşıyaka’nın Baş antrenörü Ufuk Sarıca, maç sonrası açıklamalarda bulundu

Karşıyaka son 4’te
Paylaş

FIBA Avrupa Challenge Kupası çeyrek final üçüncü maçında Fransız ekibi Paris Levallois’i 85-69 mağlup eden Pınar Karşıyaka, çeyrek final serisinde 2-1 öne geçerek kupada dörtlü finale yükseldi.
Pınar Karşıyaka’nın Baş antrenörü Ufuk Sarıca, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Sarıca, maçın başında kısa süreli bir stres yaşadıklarını belirterek, “Buna rağmen daha sonra her şeyi doğru yaparak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ben ekibimi iyi bir takım olacağımıza inandırdım, onlar da taraftarımızı bunu inandırdı. Pınar Karşıyaka tarihinde Avrupa’da yapılmamış bir olayı gerçekleştirdik. Pınar Karşıyaka daha önce buraları hak ediyordu. Bunun üzerine koyacağız. Final-four’da alacak bir kupamız var. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Paris Levallois Baş antrenörü Christophe Denis de, İzmir’deki ilk karşılaşmayı kazanmalarına rağmen bu avantajı iyi kullanamadıklarını belirterek, “Çeyrek finalde kupaya veda ettik. Bugün Pınar Karşıyaka’nın bizden daha iyi bir takım olduğunu gördüm. Çok iyi oynadılar. Pınar Karşıyaka’ya dörtlü final yolunda başarılar diliyorum” dedi.
(İzmir/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Efes, Litvanya semalarında

SONRAKİ HABER

Cavani 60 milyon sterlin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...