20 Mart 2013 08:15

Fatih’te vahşet

Fatih’te, kimliği belirsiz kişilerce ayakları çamaşır ipiyle bağlanan bir kişi, dördüncü kattan aşağı atıldı. Ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın failleri ise kaçarak izini kaybettirdi.Kocamustafapaşa Mahallesi Orgeneral Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddi

Fatih’te vahşet
Paylaş

Kocamustafapaşa Mahallesi Orgeneral Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, kimliği belirsiz 5 kişi, üzerinden kimlik çıkmayan bir şahsın ayaklarını çamaşır ipiyle bağlayarak dördüncü kattan aşağıya attı. Şahıslar olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. Yere düşen yaralı şahıs ağır yaralandı. Caddede müşteri bekleyen taksi sürücüsünün ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kişi, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanığı taksici “Buradan geçiyordum, yukarıdan bir şey düştü. Çöp sandım ancak yaklaşınca bir adamın yerde yattığını gördüm. Ayakları bağlıydı zaten. Ondan sonra 5 kişi binadan çıktı gitti.” dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Üniversitelerde Newroz tahammülsüzlüğü

SONRAKİ HABER

Newroz coşkuyu ve mücadeleyi doruğa çıkardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa