20 Mart 2013 03:44

Uşak'ta kaza: 7 ölü, 10 yaralı

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.Kaza, saat 02.00 sıralarında Büyükoturak beldesi yakınlarında gerçekleşti. Kahramanmaraş'tan İzmir'e gitmekte olan Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebeple bariyerlere çarptı. Bir sür

Uşak'ta kaza: 7 ölü, 10 yaralı
Paylaş

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Büyükoturak beldesi yakınlarında gerçekleşti. Kahramanmaraş'tan İzmir'e gitmekte olan Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebeple bariyerlere çarptı. Bir süre sürüklenen otobüs yan yatarak durdu. Kaza mahalline çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu otobüsten 5 ceset çıkarıldı. 12 yaralı Uşak ve Banaz ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 yaralı, kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda hayatını kaybeden vatandaşlardan kimlikleri belirlenen 4 kişinin sürücü Mehmet Yılmaz, Vahit Gökdoğan, Nihat Kaçak ve Döne Satılmış olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (UŞAK)

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş’ta kaza: 2 ölü, 3 yaralı

SONRAKİ HABER

Maltepe ve Kartal'da da bomba!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...