19 Mart 2013 13:55

Genç karikatürcüler yetişiyor

Eskişehir’deki Atila Özer Karikatürlü Ev, geleceğin karikatürcülerine ev sahipliği yapıyor. Karikatürcü Kâmil Masaracı’nın öncülüğünde, Tepebaşı Belediyesi’nin sağladığı tek katlı ve şirin bir yapıda oluşturulan Karikatürlü Ev, karikatüre meraklı 10-12 yaşlarındaki çocukları

Genç karikatürcüler yetişiyor
Paylaş
Rahmi Emeç

Karikatürcüler Kâmil Masaracı ve Semih Poroy’un katılımıyla geçen ay açılan karikatür sergisiyle başlayan kurslar döneminin ilki geçen ay başladı. Eskişehirli karikatürcü Atila Yakşi’nin verdiği kurstan sonra, bu ay da karikatürcü Erol Büyükmeriç’in sürdürdüğü kursta, çocukların yaşamla kurdukları ilişkiden beslenerek ortaya koydukları çizgileri gün ışığına çıkarıyor.

2011 yılında yitirdiğimiz Eskişehirli karikatürcü Prof. Atila Özer’in adının verildiği Karikatürlü Ev’deki kursa bu ay, 16 öğrencinin katıldığını ve cumartesi-pazar günleri üçer saat çalışma yürüttüklerini söyleyen Büyükmeriç, ortaya çıkan karikatürlerin kurs sonunda Karikatürlü Ev’de sergilenerek sanatseverlerle buluşturulacağını söyledi. (Eskişehir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

ODTÜSanat 14 başlıyor!

SONRAKİ HABER

Dortmund ırkçılığa karşı harekete geçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...