18 Mart 2013 10:08

Olaylı derbi Göztepe’nin

İZMİR’in merakla beklediği Göztepe-Karşıyaka derbisinin galibi Göztepe: 3-2.Maça etkili başlayan Karşıyaka, Caner Ağca ve Mustafa Sevgi’nin peş peşe  golleriyle durumu 2-0’a getirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Göztepe, 38. dakikada Ramazan Sal’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Hakemin kararların

Olaylı derbi Göztepe’nin
Paylaş

İZMİR’in merakla beklediği Göztepe-Karşıyaka derbisinin galibi Göztepe: 3-2.
Maça etkili başlayan Karşıyaka, Caner Ağca ve Mustafa Sevgi’nin peş peşe  golleriyle durumu 2-0’a getirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Göztepe, 38. dakikada Ramazan Sal’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Hakemin kararlarını beğenmeyen futbolcu ve tribünlerin sürekli “gergin” halde olduğu maçta oyundan kopan Karşıyaka savunmasının boşluklarını iyi değerlendiren Göztepe, ilk yarının son saniyelerinde Şaban Yılmaz Genişyürek ile eşitliği yakaladı.  
İkinci yarıda ise daha dengeli bir oyun vardı. 71. dakikada Sercan Türkleri’nin elle oynadığını işaret ederek sarı kart gösteren Hüseyin Sabancı, çift sarıdan Türkleri’yi soyunma odasına gönderdi.
İlerleyen dakikalarda topun filelerle buluştuğu bir Karşıyaka hücumunda Sabancı ilk önce orta sahayı gösterdi kısa süre sonra ise golü iptal etti. Karşıyaka teknik ekibi, futbolcuları ve taraftarları bu karara da büyük tepki gösterdi. İtiş kakış sırasında Sabancı, Şehmus Özer’e  de kırmızı kart gösterince saha içerisi karıştı. Karşıyaka, kenar yönetimi de kısa süre sonra kendisini tribünde buldu.
3 dakika sonra 85. dakikada Göztepe,  golcü oyuncusu Şaban Yılmaz Genişyürek ile durumu 3-2’ye getirdi. Geri kalan dakikalarda maçta gol olmayınca İzmir derbisinin galibi Göztepe oldu.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gomez kalıyor

SONRAKİ HABER

Shane Battier’in rekoru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...