16 Mart 2013 09:45

Eskişehir'de 4 öğrenci gözaltına alındı

Eskişehir'de ülkücülerin saldırısını protesto etmek isteyen öğrenciler gözaltına alındı. Osmangazi Üniversitesi'nde öğrencilerin ÖGB saldırısına karşı yaptığı eylemin ardından ülkücülerin 8 öğrenciye saldırması protesto edilmek istendi. Eyleme katılmak üzere olan bir öğrenci polis tarafından g

Eskişehir'de 4 öğrenci gözaltına alındı
Paylaş

Osmangazi Üniversitesi'nde ÖGB'lerin öğrencilere saldırması, önceki gün 2 bin kişinin katılımıyla protesto edilmişti. Eylem dağılırken ülkücüler öğrencilere saldırarak 8 kişiyi yaralamıştı. Ülkücülerin saldırısını protesto etmek için Porsuk Bulvarı'nda basın açıklaması yapılmak istendi. Eyleme gelirken, pankartları getiren öğrenciler Uğur Doğan ve Volkan Yıldız polisler tarafından gözaltına alındı. Ahmet Dik ve ismini öğrenilemeyen bir öğrencin de yine eyleme gelirken gözaltına alındığı öğrenildi.

Gözaltı haberini alan öğrenciler Porsuk Bulvarı'nda toplanırken, bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Öğrencilerin Eğitim Sen Eskişehir Şube binasına gitmeleri üzerine polis Eğitim Sen önüne yığınak yaptı. (Eskişehir/EVRENSEL)

FOTO:ARŞİV

ÖNCEKİ HABER

Newroz pîroz be!

SONRAKİ HABER

Katolik olmayanlar kimin Papa seçildiğini umursamalı mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...