29 Nisan 2011 07:00

Göçük altında kalan işçi feci şekilde can verdi

Ankara Mamak’ta bir inşaatın kanalizasyonunu döşeyen iki işçi açılan çukura toprak dolmasıyla göçük altında kaldı.Üzerleri toprakla dolan iki işçiden Ümit Taşdemir yaralanırken, diğer işçi Süleyman Yaman’ın cansız bedeni saatler süren çalışmanın ardından göçük

Göçük altında kalan işçi feci şekilde can verdi
Paylaş

Üzerleri toprakla dolan iki işçiden Ümit Taşdemir yaralanırken, diğer işçi Süleyman Yaman’ın cansız bedeni saatler süren çalışmanın ardından göçük altından çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ümit Taşdemir ve Süleyman Yaman inşaattaki kanalizasyonu döşemek için kanalizasyon çukurunun içine girdi. Çukurdaki beton silindirleri döşemek isteyen iki işçinin üzerine bu sırada toprak kaydı. Çukurun içi toprakla dolarken, Taşdemir ve Yaman göçük altında kaldı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla Taşdemir, göçük altından yaralı olarak kurtarıldı. Bu dakikadan sonra ise tam bir can pazarı yaşandı. Ekipler göçük altında kalan diğer işçi Yaman’a ulaşmak için saatlerce çaba sarf etti. Bölgede arama kurtarma köpekleri de hazır bekletildi.

İtfaiye ve arama kurtarma ekipleri, greyderlerin de yardımıyla çukurdaki toprağı boşaltmaya çalıştı. Yaklaşık iki saat süren kurtarma çalışmasının ardından Süleyman Yaman’ın cansız bedeni bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaman’ın cenazesi ceset torbasına konularak ambulansla morga kaldırıldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Tuzla’da fabrika yangını

SONRAKİ HABER

Hekimler sistemden rahatsız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...