13 Mart 2013 02:45

Demirtaş taburcu oldu

Anjiyo olan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, taburcu edildi.Göğsündeki sıkışma nedeniyle Diyarbakır Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve anjiyo olan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demirtaş, sağlık durumunun iy

Demirtaş taburcu oldu
Paylaş


Göğsündeki sıkışma nedeniyle Diyarbakır Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve anjiyo olan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demirtaş, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Demirtaş, "İki gün boyunca burada arkadaşlar sağ olsunlar, hastane personeli ve değerli doktor arkadaşlarım ilgilendiler. Birkaç gün dinleneceğiz ama ciddi bir sıkıntı yok. Dualarını esirgemeyen, bizleri arayan herkese teşekkür ediyorum. Bir iki gün içinde toparlanmış oluruz" dedi.

'GİZLEYECEK, SAKLAYACAK BİR ŞEY YOK'

PKK Lideri Abdullah Öcalan ile yapılan görüşme tutanakları ile ilgili partisinin yapmış olduğu açıklamaya değinen Demirtaş, "Aslında bugün grup toplantısı yapabilsek orada halkımızla paylaşacaktık. Ama bu sorunlar nedeniyle grup toplantısı gerçekleşmeyince yazılı açıklamayla kamuoyuna bilgilendirme gereği duyduk. Orada belirttiğimiz çerçevededir. Gizleyecek, saklayacak bir şey yok. Orada partimizin kısmen sorumluluğu olduğu için gereğini de yaptığımızın herkesin bilmesi lazım. Biz karşılıklı güven temelinde sorunları çözmek için süreci ilerletmek için uğraşıyoruz. Biz güvenlik oluşturacak hiçbir şey yapmadık, yapmayız da. Herkesin bunu bilmesi lazım" diye konuştu.

Demirtaş'a gazetecilerin sorduğu soru üzerine dün rahatsızlanarak hastanede tedavi gören Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileklerini ileterek hayırlı şifalar diledi. Demirtaş, "Hepimiz koşturan insanlarız, yoğunluk ve yorgunluk herkesi fiziki olarak biraz yoruyor. Sayın Başbakan umuyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Tekrar acil şifalar diliyorum" diye konuştu. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Vicdani ret hakkı artık kabul edilmeli

SONRAKİ HABER

Schalke'yi 3 - 2 yenen Galatasaray çeyrek finale yükseldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...