28 Nisan 2011 12:47

Denizli’de 1 Mayıs KESK ve Türk-İş öncülüğünde

DENİZLİ’de Türk-İş ve KESK öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamaları Tokat-Bursa caddelerinin kesiştiği alanda gerçekleştirilecek.İşçi Partisinin de aynı alan için başvuru yapıp izin alması yüzünden 1 Mayıs’ın nerede kutlanacağı geçtiğimiz güne kadar kararlaştırılam

Denizli’de 1 Mayıs KESK ve Türk-İş öncülüğünde
Paylaş

DENİZLİ’de Türk-İş ve KESK öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamaları Tokat-Bursa caddelerinin kesiştiği alanda gerçekleştirilecek.

İşçi Partisinin de aynı alan için başvuru yapıp izin alması yüzünden 1 Mayıs’ın nerede kutlanacağı geçtiğimiz güne kadar kararlaştırılamamıştı. Aynı alanda ilk önce İşçi Partisi ve Eğitim-İş sabah saatlerinde miting gerçekleştirecek.

KESK ve Türk-İş öncülüğündeki miting ise; TMMOB, TTB, Hacı-Bektaşi Veli Derneği, BDP, EMEP, ÖDP, SDP, ESP’nin yanı sıra birçok kurum, dernek ve siyasi partilerin katılımı ile saat 14’de Çınar Meydanı’nda toplanılarak yürüyüş yapılarak, 15.00’te başlayacak. Türk-İş’e bağlı Türk Metal ve Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş ise mitinglere katılmıyor.

Ayrıca sendikalar öncülüğünde 30 Nisan Cumartesi günü Çınar Meydanı’nda bir basın açıklaması gerçekleştirilecek. Açıklamanın ardından Bayramyeri mevkiinde ve 3. Sanayi de ortak bildiri dağıtılıp halk 1 Mayısa davet edilecek. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bursa’da 1 Mayıs hazırlıkları...

SONRAKİ HABER

Uşak programını belirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...