12 Mart 2013 14:12

Bayram Oteli davası 2 Mayısa ertelendi

Van’da 9 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan, enkazı altında gazeteciler Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir’in de aralarında bulunduğu 24 kişinin yaşamını yitirdiği Bayram Oteli’nin sahibi Tevfik Bayram, Van 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü kez hakim karşısına &cce

Bayram Oteli davası 2 Mayısa ertelendi
Paylaş

Van 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya depremde hayatlarını kaybeden gazeteciler Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'in aileleri, depremde hayatını kaybeden vatandaşların aileleri ve tutuklu sanık Tevfik Bayram katıldı. 2 saat süren duruşmanın sonunda  mahkeme; müdahil avukatların verdiği delil cd’nin çözümü için bilirkişinin atanmasına, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde görevlilerin talimatla ifadelerinin alınmasına ve bazı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yetkililerinin mahkemeye davet edilerek dinlenmesine karar verirdi.

Davanın tek sanığı olan otelin sahibi Tevfik Bayram'ın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı 2 Mayıs 2013 tarihine erteledi. (Van/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

13 bin liralık borç intihar ettirdi

SONRAKİ HABER

Akdeniz foku tehlike altında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...