28 Nisan 2011 11:36

Birtane çalışmalarını sürdürüyor

Kars’ın Digor ve Selim ilçelerinde yurttaşlar ile bir araya gelen Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, AKP hükümetinin Kars için hiç bir çaba harcamadığını ifade etti.Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birta

Birtane çalışmalarını sürdürüyor
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, seçim bölgesi olan Kars’ta çalışmalarını sürdürüyor. Selim ilçesinde yurttaşlar ile bir araya gelen Birtane, ilçe girişinde yüzlerce kişi tarafından karşılandı.

Birtane, AKP hükümetinin Kars’a hiç bir yatırım yapmadığını ve bunun çabası içinde olmadığını belirterek, 12 Haziran seçimlerinde AKP’ye ders vereceklerini söyledi. Kars’ın ekonomik ve işsizlik olarak geri kalmışlığına değinen Birtane, köy ve şehir merkezindeki yollar ve çarpık kentleşmenin önünü kesmek için çalışacaklarını ifade etti.

Digor’a geçen Birtane, burada da yurttaşlarla bir araya geldi. Digor ilçe girişinde karşılanan Birtane, oluşturulan yüz araçlık konvoyla ilçeye giriş yaptı. Birtane, ilçe meydanında halka seslendi. KCK operasyonlarına da değinen Birtane, tutuklu bulunan tüm siyasi tutsaklara Digor’dan binlerce selam gönderdiklerini ifade etti.

Diğer yandan Van İl Seçim Kurulu’nda yapılan kura çekiminde, seçime bağımsız olarak giren adayların oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Van bağımsız milletvekili adayı olarak 8 kişi yarışacak. Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloku adayları Nazmi Gür 2., Aysel Tuğluk 4., Özdal Üçer 7. ve Kemal Aktaş ise 8. sırada yer alacak. Şırnak İl Seçim Kurulu’nda yapılan kura çekiminde, seçime bağımsız olarak giren adayların oy pusulasındaki yerleri belli oldu.
Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloku adaylarından Faysal Sarıyıldız 1’inci sırada, Hasip Kaplan 2’inci sırada ve Selma Irmak  3’üncü sırada yer aldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Muzır Kurulu “Beat Kuşağı”nı da ahlaka aykırı buldu!

SONRAKİ HABER

Blok adayı Buldan, kapanan sınır kapısını açtırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa