07 Mart 2013 12:53

Tüm Tekstil-İş'ten örgütlenme çağrısı

Azim Çorap Fabrikasında örgütlenme çalışmalarını sürdüren Tüm Tekstil-İş Sendikası, üyelerine yönelik baskıların arttığını açıkladı.Bir süredir örgütlenme çalışmalarını sürdürdükleri Azim Çorap Fabrikasında sendikalaşmadan kaynaklık çalışanlar üzerinde ba

Tüm Tekstil-İş'ten örgütlenme çağrısı
Paylaş

Bir süredir örgütlenme çalışmalarını sürdürdükleri Azim Çorap Fabrikasında sendikalaşmadan kaynaklık çalışanlar üzerinde baskıların arttığını söyleyen Tüm Tekstil-İş Sendikası Genel Sekreter Yardımıcısı Aykut Akduman, fabrika içerisinde üyelerinin tespit edilmesi için işveren temsilcilerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünü, 30 işçinin yakın zamanda üyeleri olduğu düşünülerek işten atıldığını söyledi. Fabrikadaki çalışma koşullarının kötü olduğuna dikkat Akduman, çıplak ücret dışında çalışanların hiçbir hakkının bulunmadığını kaydetti.

Azim Çorap işçilerini sendikalarında örgütlenmeye çağıran Akduman, “İşçiler örgütlenmediği sürece hep ezilirler. Bizler de Azim Çorap işçilerini daha fazla ezilmemeleri, sömürülmemeleri için sendikamızda örgütlenme çağırıyoruz” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Basının bir ‘bombası’ daha elinde patladı

SONRAKİ HABER

Köşkte sürpriz görüşme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...