07 Mart 2013 10:49

Konuşmamak katkı sunacakmış!

BAKAN Hayati Yazıcı, İmralı görüşmelerinin çözüme doğru atılan doğru adımlar olduğunu belirterek, “Konuşmamanın bu sürece daha da katkı sunacağını düşünüyorum” dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Uygulaması’ ve ticareti kolaylaştıracak d

Konuşmamak katkı sunacakmış!
Paylaş

BAKAN Hayati Yazıcı, İmralı görüşmelerinin çözüme doğru atılan doğru adımlar olduğunu belirterek, “Konuşmamanın bu sürece daha da katkı sunacağını düşünüyorum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Uygulaması’ ve ticareti kolaylaştıracak diğer projelerin tanıtım toplantısı için Bursa’daydı. Yazıcı gazete temsilcileri ve köşe yazarları ile düzenlenen kahvaltıda konuştu.

İmralı sürecine de değinen Yazıcı, şunları ifade etti: Çözüme doğru atılan adımlar doğrudur. Belki hazmedilmesi güç bir konu, ama bunun tartışma konusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Konuşmamanın bu sürece daha da katkı sunacağını düşünüyorum. Çizgimiz belli. Milletin yüzünü ve yüzümüzü kızartacak bir şey yapmadık. Tek bayrak, tek vatan, tek millet bunlar bizim kırmızı çizgilerimizdir. Beklentilerimiz Türkiye’nin bu beladan kurtulmasıdır. O zaman Türkiye’yi kimse tutamaz.”


ORAN’DAN SORU ÖNERGESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın PKK Lideri Abdullah Öcalan’la yaptığı görüşmeyi Meclise taşıdı. Başbakan Erdoğan’ın yanıtlanması istemiyle önerge veren Oran, MİT Kanunu’nun 4. maddesine göre istihbarat görevi dışında başka görevler yapılmayacağını söyledi. MİT için sadece MGK’nın görevlendirme yaptığını hatırlatan Oran, MGK’nin görevlendirme yapıp yapmadığını sordu.  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'de Denizli için atama

SONRAKİ HABER

Hazro’da 15 Şubat’a soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...