07 Mart 2013 10:04

Çapa sürpriz peşinde

SPOR Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray 25. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleri sonrası da taraftarını tatmin edecek bir futbol oynamakta zorlanan sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde zorlu Schalke sınavı öncesi kayıp vermeme hedefinde. Ligde en yakın rakibini

Çapa sürpriz peşinde
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray 25. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleri sonrası da taraftarını tatmin edecek bir futbol oynamakta zorlanan sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde zorlu Schalke sınavı öncesi kayıp vermeme hedefinde. Ligde en yakın rakibinin 5 puan önünde olan Galatasaray, bugüne kadar evinde oynadığı maçlarda Gençlerbirliği’ne 27-6’lık üstünlük kurdu. Ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçsa 3-3 berabere sonuçlanmıştı.
Cezası sebebiyle maçı tribünden izleyecek olan Fatih Terim’in Schalke maçı öncesi hafif sakatlıkları bulunan Drogba ve Dany’yi dinlendirmesi bekleniyor. Terim’in forvette Burak Yılmaz ve Umut Bulut’a forma vermesi muhtemel.
Gençlerbirliği kariyerinde Galatasaray’a karşı hiç galibiyet alamayan Fuat Çapa ise bu şanssızlığını kırma niyetinde. Türk Telekom Arena’da oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Chavez'in cenaze töreni yarın

SONRAKİ HABER

BMC çözülmeden TİS uyuşmazlığı çözülmez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...