07 Mart 2013 09:31

Bakana verilen doktorluk unvanı geri alınsın

Kocaeli Üniversitesinde görev yapan 39 öğretim üyesi Eğitim Sen binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a 8 Şubat 2013 tarihinde üniversitede düzenlenen törenle fahri doktor unvanı verilmesine karşı çıktı.Fahri doktor unvanının ‘Üniversitenin Umuttepe yer

Bakana verilen doktorluk unvanı geri alınsın
Paylaş

Kocaeli Üniversitesinde görev yapan 39 öğretim üyesi Eğitim Sen binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a 8 Şubat 2013 tarihinde üniversitede düzenlenen törenle fahri doktor unvanı verilmesine karşı çıktı.

Fahri doktor unvanının ‘Üniversitenin Umuttepe yerleşkesinin kurulması, öğretim elemanı ve öğrenci konutlarının yapılması aşamalarında verdiği özverili hizmetler’ gerekçesi ile verildiğini belirten Gül Köksal, “Erdoğan Bayraktar’ın TOKİ Başkanlığı dönemindeki üstün başarılarının da bu karara katkısı özellikle vurgulanmaktadır. Ancak TOKİ, Bayraktar’ın başkanlığı döneminde kamu yararından uzaklaşmıştır. Bu yüzden bizler Erdoğan Bayraktar’a verilen fahri doktor unvanının bilimsel bir gerekçesi olmadığını biliyor ve bu karara karşı çıkıyoruz” dedi. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Halk Cephesi açlık grevine başlıyor

SONRAKİ HABER

Psikologlar bağımsız bir meslek yasası istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...