28 Nisan 2011 08:00

Şeker’in cenazesi Bismil’de toprağa verildi

Bismil’de polisin attığı gaz bombası nedeniyle fenalaşan ve Diyarbakır’a götürülürken yolda kalp krizi geçirerek, yaşamını yitiren Kazım Şeker’in (60) cenazesi yüzlerce kişi tarafından toprağa verildi.Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde lise öğrencisi Halil İbrahim Oruç’un katillerinin bulunması

Şeker’in cenazesi Bismil’de toprağa verildi
Paylaş

Bismil’de polisin attığı gaz bombası nedeniyle fenalaşan ve Diyarbakır’a götürülürken yolda kalp krizi geçirerek, yaşamını yitiren Kazım Şeker’in (60) cenazesi yüzlerce kişi tarafından toprağa verildi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde lise öğrencisi Halil İbrahim Oruç’un katillerinin bulunması için İlçe Kaymakamlığı’na yürüyen kitlenin engellenmesinin ardından polis müdahalesiyle başlayan olaylarda gaz bombasından etkilenen ve fenalaşan Kazım Şeker, Diyarbakır’a tedavi için götürülürken yaşamını yitirdi. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Şeker’in cenazesi yakınları tarafından alındıktan sonra Bismil’e getirilerek, Tekel Mahalle Camisi’nde dini vecibeleri yerine getirildikten sonra yüzlerce kişinin katılımıyla Şentepe Mahallesi’nde bulunan TOKİ Mezarlığı’nda yüzlerce kişi tarafından toprağa verildi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Mahkemeden Mumia Abu Jamal için iyi haber

SONRAKİ HABER

Gökyüzü halkın çadırı olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...