06 Mart 2013 10:56

Karakolda kavga: 1 ölü 4 yaralı

Muş'un Hasköy (Dêrxas) İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda askerler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 4 asker yaralanırken, Batman'ın Sason ilçesi doğumlu Abdurahman Çiftçi (21) adlı askerin ise silahla kendini vurarak intihar ettiği iddia edildi.Alınan bilgileri göre, Muş'un

Karakolda kavga: 1 ölü 4 yaralı
Paylaş

Muş'un Hasköy (Dêrxas) İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda askerler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 4 asker yaralanırken, Batman'ın Sason ilçesi doğumlu Abdurahman Çiftçi (21) adlı askerin ise silahla kendini vurarak intihar ettiği iddia edildi.

Alınan bilgileri göre, Muş'un Hasköy (Dêrxas) İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda asker olan Abdurahman Çiftçi (21), bilinmeyen bir nedenle diğer askerlerle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada silahıyla 4 askere ateş eden Çiftçi'nin daha sonra kendisini silahla vurduğu iddia edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan 4 asker Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, başına kurşun isabet eden Çiftçi'nin ağır yaralı olarak kaldırıldığı Hasköy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği öğrenildi. (Muş/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Van’da Kürt siyasetçilere 91 yıl hapis cezası verildi

SONRAKİ HABER

Uludere raporu hükümeti ve askeri aklıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...