06 Mart 2013 07:45

Esnafın borçları acilen ertelenmeli

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara’nın Altındağ Belediyesi Yunus Emre Halk Çarşısı’nda çıkan yangında işyerleri yanan esnaf ve sanatkarların acilen yaralarının sarılması gerektiğini belirterek, yangında zarar gören esnafın borçlarının acilen ertelenmesini istedi.Pa

Esnafın borçları acilen ertelenmeli
Paylaş

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara’nın Altındağ Belediyesi Yunus Emre Halk Çarşısı’nda çıkan yangında işyerleri yanan esnaf ve sanatkarların acilen yaralarının sarılması gerektiğini belirterek, yangında zarar gören esnafın borçlarının acilen ertelenmesini istedi.
Palandöken yaptığı açıklamada, Yunus Emre Halk Çarşısı’nda çıkan yangında işyerleri zarar gören esnafın acilen yaralarının sarılması gerektiğini ifade ederek, “Ankara’nın köklü çarşılarından Yunus Emre Çarşısında 680 iş yeri adeta yerle bir olmuş durumda. Yangında işyerini kaybeden esnafın borçları acilen ertelenmeli ve yaraların kısa zamanda sarılması için gerekli önlemler zaman kaybedilmeden alınmalıdır. En büyük sevincimiz yangında can kaybının olmamasıdır” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

2012 yılında yine işsiziz

SONRAKİ HABER

Tuncel: Süreç başarıya ulaşmazsa daha kötü olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...